Konakti

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje apo sygjerim për ne!

Jeni të mirëseardhur të na kontaktoni për cfardo pyetje apo sygjerim të arsyeshëm në lidhje me organizimin brenda shoqatës sonë

 

Pyetjet mund t'i shtroni po ashtu edhe permes faqes sonë në facebook ku aty jemi më aktiv dhe përgjigjet i merrni më shpejt.

Ju faleminderit për vëmendjen tuaj!